Rockmed Pharma Oirschot

Een nieuwe kijk op innovatieve oogproducten

Rockmed Pharma in Oirschot is†een dochteronderneming van Rockmed en biedt oogspecialisten en opticiens een nieuwe kijk op innovatieve oogproducten.

Verdeeld over diverse productgroepen vindt u bij Rockmed Pharma een interessant assortiment vernieuwende oogproducten. Onze producten worden gekenmerkt door een unieke combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

Hoofdkantoor Rockmed Pharma Oirschot

Ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten

Alle producten van Rockmed Pharma zijn ontwikkeld door gerenommeerde farmaceutische producenten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze producten†worden in Nederland exclusief geleverd door Rockmed Pharma en zijn ingedeeld in de volgende productcategoriŽn:

  • Oogdruppels
  • Cataract
  • Diagnostiek
  • Visco elasticum
  • Overig

Onze missie: innovatief, kwaliteit en betaalbaar

De†belangrijkste doelstelling van Rockmed Pharma is zo goed mogelijk inspelen op de wensen van zowel de oogarts als de patiŽnt. Wij willen†innovatieve producten aanbieden die†een meerwaarde bieden ten opzichte van het huidige productaanbod. Onze producten moeten dan ook†op minimaal†ťťn van de gebieden innovatie, kwaliteit†en†betaalbaar significant beter†scoren dan vergelijkbare producten.

Onze professionals

Al†onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring in de medische/oogheelkundige branche. Zij staan dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Vanuit ons moderne kantoorpand in Oirschot†met efficiŽnt ingerichte werkplekken zijn wij u graag van dienst.