Wie en wat is Rockmed Pharma eigenlijk?

Rockmed Pharma BV is een dochteronderneming van Rockmed BV uit Oirschot. Rockmed levert al meer dan 25 jaar de meest innovatieve en kwalitatieve artikelen aan oogheelkundige specialisten. Alle producten van Rockmed Pharma zijn ontwikkeld door gerenommeerde farmaceutische producenten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een professional, waar kan ik producten bestellen?

Alle producten op deze website worden in Nederland exclusief geleverd door Rockmed Pharma. Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers, neem dan contact op via 0499 - 55 10 20 of info@rockmedpharma.nl.

Ik ben een particulier, waar kan ik producten kopen?

Alle producten op deze website zijn verkrijgbaar bij uw apotheek. Een groot aantal producten is tevens verkrijgbaar bij geselecteerde drogisterijen en opticiens. Ook zijn diverse producten online te bestellen.

Waaraan moeten jullie producten voldoen?

Rockmed Pharma wil optimaal inspelen op de wensen van zowel de oogarts als de patiënt. Daarom leveren wij uitsluitend producten die een meerwaarde bieden ten opzichte van het huidige productaanbod.Onze producten moeten dan ook op minimaal één van van de gebieden innovatie, kwaliteit en betaalbaar siginificant beter scoren dan vergelijkbare producten.

Wordt het assortiment nog uitgebreid?

Jazeker. Rockmed Pharma is continu op zoek naar mogelijkheden om haar assortiment verder uit te breiden. Zo zijn wij sinds 14 maart 2014 een strategische samenwerking aangegaan met Théa, de eerste Europese onafhankelijke farmaceutische oftalmologische groep, gevestigd in België. Daarom zijn wij vanaf nu het nieuwe Nederlandse aanspreekpunt voor alles wat u wilt weten over Aprokam® en Mydriasert®.

Veelgestelde vragen